Äntligen fredag

Då var det äntligen fredag och jag har en hel helg att bara göra ingenting. Första veckan har varit ganska jobbig, det var en sån omställning. Jag var inte alls van att gå upp så tidigt, så jag ahr varit trött typ hela veckan. Men jag ska sova länge nu i helgen och vila upp mig. Imorrn täkke jag o Linda åka till västerås eftersom vi har resor kvar på våra tågkort. Så då går vi väl i lite affärer o så. Nu ska jag nog krypa ner i min säng o se några OC avsnitt.

its simple

Christian Coinbergh » BIG MAGAZINE » 1
b i l d  f r å n  L u n d L u n d



Nu ahr jag gått min andra dag på Westerlundska, det har gått bra. Man känner redan nu att det kommer att bli mycket plugg de här tre åren. Vi har redan ett prov på fredag o sen läxförhör nästa tisdag. Jobbigt. Men det är väl bara o göra det, ja menar det måste ju göras. idag hade vi idrott oxå, först fick vi lite info eftersom det var våran första lektion o sern spelade vi brännboll. Lite roligt att några av oss har haft idrottsläraren förrut o hon kände faktiskt igen oss.

Why do things have to be so complicated?

Eric Broms » Jaime King » 1
Bild: LundLund



Nu har det inte blivit så mycket bloggning på siståne. Men det har sina orsaker. de senaste dagarna har varit lite kaotiska. jag började ju nämligen på en skola i västerås i onsdags men där trivdes jag inte alls och det gjorde inte min kompis heller. Så nu har vi bytt skola till Westerlundska här i enköping men vi har inte börjat än. Måndag bli första dagen. Väldigt krongligt blev allting nu men för hoppningsvis kommer det att ordna sig nu.

Första dagen avklarad

Andreas Johansson » Plaza magazine » 1
Bild: LundLund



Då var första dagen i skolan avklarad, det gick väl bra även om det var lite nervöst. Vi gjorde inte så mkt utan fick information och gick runt o kollade i skolan. Vi slutade vid elva o missade precis ett tåg så jag o Linda gick upp på stan en stund. jag köpte mig en sovmask på Lagerhaus. Den är rosa o flufig, shhhh, sleep in progress står det på den. Sött.

Move Along

Jag sitter och lyssnar på The all american rejects o tänker på att skolan börjar och att det är min födelsedag imorrn. Vi börjar inte förrän 10 o slutar 11.30 så det blir inte så långt o jobbigt iaf. Men det går inge bara tåg så vi måste va där vid 9 iaf. Vilket är lite jobbigt men sånt är livet. Vi får väl köpa en latte på Waynes o sitta där o slappa ett tag. Det går nog bra. Idag har jag mest suttit vid datan o bläddrat igenom tidningar o kataloger. och städat lite förståss, välbehövligt eftersom vi får gäster imorrn.

Dagens bild


     Mischa Barton i Instyle Magazine

You can't escape the truth

Sandra Freij » Velvet » 1
Bild: LundLund



På eftermiddagen idag så åkte jag och Linda med hennes mamma och Johannes till hälla, vi gick lite i affärerna och så. Men det finns ju inte så många men jag köpte iaf lite grejer till skolstarten, två block (ett randigt o ett rutigt) postitlappar i form av hjärtan (gulligt eller vad!!) o sen små överstrykningspennor. Nu tänkte jag gå o ta nått o äta sen blir det nog några avsnitt av OC innan jag ska sova. Måste ju börja lägga sig i tid nu, skolan börjar ju på onsdag.

Myskväll

Igår med det Film och Ben o Jerry glass med Linda, det var väldigt mysigt. Jag tror vi kollade på tre filmer på raken. Och sen i morse så kollade vi på pearl harbour, typ värrdens sorgligaste film o så klrt så började vi gråta. Annars har vi inte gjort nått idag, bara segat, och jag har ätit upp glassen som blev kvar :)

Ändrat designen

Nu har jag suttit o pillrat med designen här på bloggen i flera timmar, jag har ändrat mycket småsaker. jag fick inte till det helt som jag ville men nästan så jag nöjer mig med det för nu. Regnet fortsätter att falla här, ska det regna resten av året eller? Börjar bli lite tröttsamt nu men men. Nu ska jag väl gå o försöka gö nån nytta.

Dagens look

Katie Holmes
Katie Holmes

When you fall everyone stands


Mary-Kate Olsen i ELLE UK



Nu är det ca tre dagar kvar tills skolan börjar, det beror lite på hur man räknar. men räknar man på mitt sätt (det bästa sättet) så är det tre dagar kvar. Det ska bli kul samtidigt lite jobbigt o börja skolan o behöva plugga igen. Men det är bara o göra, det måste ju göras så. Idag ska jag städa, jag behöver städa mitt rum. Det ser ut som om en armadillo har hoppat ut ur garderoben o sprungit runt här inne. Nu ska jag gå o äta lite frukost.

TråkTråk

Allt jag kan tänka på är hur läskigt det ska bli och börja skolan, men så tänker jag att jag borde tänka positivt. Men det hjälper inte riktigt, inte förrän jag väl sitter där i min nya skola och inser att jag kommer trivas så kommer jag bli lugn. och det betyder att jag måste vara nervös i 4 dagar till. Nu har jag tråkit, att lägga in detta meningslösa inlägg här på bloggen är lite tidsförtriv, ingenting bra på tv heller så det blir kanske lite OC eller Vänner. Ajg får väl se, eller så fortsätter jag sitta här framför datorn och gör ingenting :)

Stackars lilla apa


Olivia Wilde i Summer/Fall 2008 Cosmopolitan Style and Beauty Magazine



Igår åkte jag hem till Linda en sväng på eftermiddagen, vi var ute med deras hundar och kollade på film. Det jobbiga med oss är att vi typ aldrig kommer på nått o gö, vi har extremt dålig fantasi många gånger, så igår lekte vi lite med lindas godsedjursapa t ex, fast det slutate inte så bra. Apans arm gick av o sen kastade jag ut den genom fönstet. Då fastnade den på taket  o linda fick peta ner den med en typ gardinstång lr nått :)

Nu tänkte jag iaf gå o äta lite frukost, jag tror nog att jag ska kolla på nån film samtidigt.

Gårdagens inköp


Chinos från Ginatricot 299:-


T-Shirt och Jacka från H&M 98:- och 498:-


Dagens look


Rachel Bilson tar hem den här titeln ganska ofta på
min blogg, men det är ju ganska svårt att undvika
med tanke på hennes otroliga stil.


Västerås

Henrik Halvarsson » German Glamour » 1
Bild från: LundLund



Igår for Linda och jag till västerås vid 9 tiden, halv 10 hade jag nämligen mentorsamtal på min nya skola. Jag var lite nervös innan men när man väl var där gick det väldigt bra, hon informerade mig bara o lite så. Linda hade ochså sitt mentorsamtal igår men hon hade inte förrän tjugo över ett, så under tiden gick vi lite på stan, åt lunch o så. Jag köpte faktiskt ett par byxor, en t-shirt och en fejk-skinnjacka. jag lägger nog ut bilder under dagen.

Och på tal om dagen så ser det ut som om det kommer bli en regning dag, visserligen tycker jag att hösten kan komma nu när man ska börja skolan men det behöver ju inte regna varje dag lixom. Jag har inga planer för dagen, jag ta den som den kommer.

Dagens look

Rachel Bilson
Rachel Bilson

Dagens Bild


Ashley Tisdale och Zac Efron i ELLE

(Ingen Rubrik)


Bilden är tagen av mig ©


Idag har jag suttit nästan som klistrad vid min dator, the Sims ÄR beroendeframkallande, väldigt jobbigt. Men samtidigt kul. Annars så har jag pratat i telefonen i två timmar med Linda och gosat lite med mina små kaniner. jag har även fått igång Photoshop igen vilket känns bra. Ne nu ska jag se på Sex and the City.


Dagens bild

Gisele
Gisele Bundchen i Vogue


Dagens look

Kristen Bell
Kristen Bell i Jenni Kayne

The taste, is something new


Bild Tagen av Mig ©

Nu har jag precis gått upp och funderar faktsikt på att gå ner och äta lite frukost, magen börjar kurra lite så det skulle nog vara smart. Idag har jag en känsla av att det blir en slappa dag, del för att det här vädret inte tillåter så mkt annat och del för att jag inte känner mig så pigg. Jag får väl se helt enkelt, ta dagen som den kommer.

Simple things, that make you run away

Sandra Freij » Mixte » 1
Bild från LundLund


Nu är jag hemma hos linda, vi träffades vid 12 o då gick vi och åt en sallad på kakelugnen, det var väldigt gott. Sen gick vi en sväng på stan och på några second hand butiker. jag köpte en kjol och en sjal. Kjolen kosta 30 kr och sjalen 15, så det var inte så dyr shopping :) Linda köpte oxå lite grejer, en väska, en jeansjacka, en kjol och ett skärp. Jag lägger in bilder på grejerna senare.


Livet Är Bäst I Myskläder




Bilder: Tagna av mig ©




Idag så har jag typ inte gjort nått alls, ganska skönt o bara slappa i myskläder, jag ahr skickat lite bilder till framkallning så att jag kan fortsätta med mitt fofoalbum jag håller på o gö. N är jag hungrig så jag ska nog ta o slänga ihop lite lunch.

Dagens bild


Mischa Barton - Instyle Magazine

dagens look

Mischa Barton
Mischa Barton.

people make mistakes, you know?

 

ikväll ska jag på bio med Sandra, det ska bli jättekul eftersom vi inte har träffats på ett tag nu. Vi ska se Mamma Mia är det täbkt så jag hoppas verkligen att den är bra.

Nya Kläder

 
 

♥ Svart Kjol från H&M
Vitt ribbat linne från BikBok
Klänning från New Yorker
"Magtröja" från Åhlens
Grått linne från BikBok
Jag köpte även två vita tröjor som jag inte orkade ta kort på.


RSS 2.0