californiaaaaaaaaaaa

Trey: What's a "Newpsie"?
Sandy: They're like vultures, except the Newpsies like to paint their talons. Actually, they'd rather have somebody else paint their talons. Oop. Here comes a flock right now.

Sitter här o kollar på OC, som man gör när man mår som jag mår. Orkar inte göra mycket annat än att kolla på tv o sitta vid datorn. Det e det jag har gjort idag oxå så, varför ändra mönster? Oooh, Ryan gick precis in i Poolhuset o marissa var där o bytte om, aaakward :P Hehe, har inte så mycket o skriva så då blir det en liten plot av The Risky Business. Ska inte tråka ut er mer nu, ha det bra!

image865

 

Harlow Winter Kate Madden

image862
Hon e ju bara soooo cute! Harlow e lik både mamma o pappa enligt mig. Så himla söt :)

Why? Why? Why? Why? Why? Why? Why? Why?

Är hemma idag oxå, ska försöka få lite skolarbete gjort men jag får se hur mycket jag orkar. Känner mig helt död. Sen har jag typ tre jäkla bcöker o läsa i svenskan oxå. Så himla tråkit jag menr whats the point? räcker det inte med att läsa typ en eller två böcker. Neeeeej man ska läsa fem!! Fan. Nu ska jag iaf ta nått o äta medans tabletten verkar. Puss på er! :)


Jag e sjukt sugen på snickers.

These are the words of the unsophisticated money machines

Idag har min dag bestått utav att kolla på TV, spela datorspel, sova och hosta. HAr varit hemma från ksolan, mår inget bra, typ as ont i halsen, hostar hela tiden o så. Känns som att jag e sjuk hela tiden nu för tiden :P inte bra. Men min syster är oxå sjuk så det e väl hon som har smittat ner mig, vi har iaf spenderat större delen av dagen framför hennes tv o kollat på vänner. Visst e jag snäll som lånar ut mina vännerboxar?? Jag har lånat ut mina OC boxar till kompisar oxå :) Jag e snäll jag. Fick reda på att jag fick MVG på en SO uppgift vi hade för att tag sen oxå, vi skulle skriva om två religioner. Tråkit men tydligen gick det ju iaf bra :) :) Nu tror jag att jag ska ta en dusch, o sen kolla på OC. The rainy day women står på min vill se lista.
image861

Fab Four



Love The OC!!

Björn Gustavsson



"Ja e hon på russinpaketen, hon med det där luckiga håret" Hon verkar så jävla skön asså" HAHAHAA

Dagens bild-er

image860
Det här är mina absoluta favoritbilder på Mischa, hon är så otroligt beautiful!

"Joker" is "poker" with a "J." Coincidence?

Nu är jag stolt över mig själv. Spenderade minkväll till att göra klart steg 31 i svenska. Nu är jag helt klar o kan lämna in det imorrn!! Vet ni hur bra det känns?? Oooh nu förtjänar jag verkligen lite Vänner och en skål glass. Det är ju syrrans födelsedag ;)


Find out games you don't wanna play



<3 Love The All-American Rejects

I'll keep you my dirty little secret

För ett tag sedan kom jag hem från gymmet, det var segt att träna idag, men dete blir ju så när man legat o degat i ett solarium. Skolan var tråkig som alltid, HATAR SKOLAN! Orkar inte plugga, orkar iiiiiiiiiiiiiiinte. Längtar till htill helgen. På lunchen så gick jag, linda, maddde o jossan till en typ mack-restaurang där dom har såna där stora mackor. Det var gott, vi satt där i typ två timmar. Orkade inte gå tillbaka til skolan o plugga. But who cares? Vem orkar plugga? Inte jag, men det måste man ju gö ändå Blääää. Det blev ett lite klagit inlägg det här såg jag, men jag e på sånt humör så då fick det bli så!

image857
The worlds most perfect couple.

Why is that ninja smoking a cigarette?

Kirsten: Why is that ninja smoking a cigarette?
Sandy: Honey honey, I don't actually think that's a ninja, ninjas usually wear capes, right?
Kirsten: oooh so a ninja is like a super hero
Seth: mom, dad, you two enjoy
Seth: Ryan
Seth: give me five minutes
Sandy: Where you goin?
Sandy: come on back
Sandy: Never underestimate a parent's ability to mortify his child

Elizabeth and James spring 2008

image856
Älskar dom här kläderna från Ashley och Mary-Kates märke Elizabeth and James, jättefina våriga kläder.

Dagens sötaste

image855
I adore her taste in clothes.

Dagens bild

image854
Dagens låtlista

The All-American Rejects Dirty Little Secrets
The-All American Rejects Move Along
Rooney When Did Your Heart Go Missing
Guster Keep It Together

Move along, move along like I know you do

Nu när det är skola igen akn det bli lite luckor i mitt bloggande ibland, jag försöker att uppdatera så ofta jag kan men mycket av min tid kommer nog gå åt till att plugga nu eftersom jag ahr mycket att göra. Nu tänkte jag gra klar en TV-serie recention som jag håller på med i tyskan. det är lite knepigt, tyska är svårt men jag gör så gott jag kan :) Snart får vi nog reda på rtesultatet från nationella provet oxå, hoppas det inte gick allt för dåligt. Annars blir et nog lite bloggande o så ikväll. Har inget planerat så då brukar det bli att man sitter en del framför datorn. Ha det så bra!

Klicka för stor bild


Looking for someone to trust

Igår blev det inte så mycket bloggande, hade fullt upp typ hela dagen. Gick inte upp förrän kl 12 o kl1 åkte jag o min syster o red. Sen när vi kom hem så kom linda hit o sen sov hon här. Vi hade mysigt, kollade på desperate houswifes o OC. Idag har jag o ska jag inte göra nånting tror jag. Har inte planerat nått o det är ju inget fint väder. Nu ska ajg fortsätta att kolla på tv o äta lite glass :)

OC blooper - Mischa



Nästan lika klumpig som jag.

I'm watching...

image853

So no one told you life was gonna be this way

Nu är jag hemma igen från bion, filmen var väldigt bra. det var lixom lagom mycket action i den. Maten på kinaresturangen var oxå god, dyr men god. Det resulterar i att denna dag vart lyckad, yeeey! Nu ska jag nog ta o kolla lite på Vänner, fast jag känner oxå för att kolla på OC. Vet inte vilket det blir men aja. har inte så mycket mer att skriva så det får bli lite bilder på Meesh i hennes nya hårfärg :)

Click to view full size image Click to view full size image

Steal the style

image852

  • Skinjacka och Scarf från H&M
  • Långärmad t-shirt från Ellos
  • Skor från Christian louboutin
  • Jeans från Laredoute

Grattis Bloggen!!

Kom precis på att bloggen fyler 1 år idag, grattis bloggen!

image851

Dagens bild

image850 

Paris Hilton



jag tycker nästan lite synd om henne.

Underbara anrmband från Cocoo.se

Älskar dessa fina armband från Cocoo.se, så himla underbara

ARMBAND: 145 - 195 KR

http://cocoo.se

That's the way it goes some days

Somsagt hade jag jättetrevligt i Stockholm, Tack Patricia för en jättekul dag!  Idag kommer jag oxå ha trevligt, jag o sandra ska äta på kinaresturang o sen ska vi gå på  bio o se Jumper. Annars har jag inga planer för dagen, asså för förmiddagen. Ska kanske städa mitt rum lr nått. Fast det e såå tråkit. Nu ska jag iaf ta o måla naglarna.


Dagens sötaste

image848

Sakerna jag köpte i Stockholm

image847

  • Plattformsandaler från H&M 298:-
  • Jeans från Cubus 199:-
  • Väska från Friis & Company 399:-
  • Långärmad tröja från H&M 149:-
  • Tygskor från Keds 395:-

Jag köpte oxå en lådaaktig sak för att ha mitt smink i. 

 


and it hurts with every heart beat

Nu är jag hemma igen från en mysig dag i stockholm, det var rigtigt kul även om jag fick väldigt ont i fötterna. Jag shoppade en del vilket alltid är trevligt. Fick även hem skorna från Keds idag, dom passade perfekt :) Jag ska försöka ta lite bilder på det jag köpt o lägga ut dom här på bloggen, det kommer nog under kvällen eller imorrn. Imorrn ska jag även gå o se Jumper med Sandra, det ska bli kul eftersom jag vill se den filmen o har velat det sen reklamen började visas på TV.

"If you want to receive e-mails about my upcoming shows, then please give me money so I can buy a computer."

Igår var jag, linda o madde hemma hos patricia, vi åt o hade det mysigt. jag lägger upp bilder nångång under veckan. Det ville tydligen inte funka idag. Imorrn tar jag o patricia tåget till stockholm för att shoppa lite, det ska bli kul. Snart ska jag ta o hoppa in i duschen, sen blir det nog krypa ner i sängen o kolla på Vänner. Skaförsöka somna i tid eftersom jag ska ska orka upp imorrn.  Here's some pics of meesh out and about. Älskar hennes fläta i håret :)

image846


Know that you're sore and sick and sad for some reason

image844
Väska från Fendi
Armband från Asos
Skor från Alexander McQueen
Klänning från Milly

[Ingen rubrik]

image843

Dagens bild

Click to view full size image


there's no need to say goodbye

Sitter halvvaken framför datorn, är trött även om jag gick o la mig tidigt igår edftersom jag var trött då också. Mår kanske lite bättre idag, mår inte lika illa, fast det kommer o går de e det som e deet jobbiga. Men det är skönt att ha lov även om man är sjuk. Nu tänkte jag gå o äta frukost, och ringa tilll mamma o be henne köpa hem halstabletter till mig. Vi ses!


Dagens sötaste

Paris Hilton

Älskar hennes hår.

agiulera-bratman familjen

01.jpg

So cute.

Mickey Mouse

Mickey Sweat

Hittade den här urgulliga tröjan på Topshopd hemsida, helt underbart söt. Vill ha!!..

Blåa solglasögon, ja varför inte?

image842

Gwen Stefani, Sienna Miller och Paris HIlton, hot or not??

I hate being sick!!

Har spenderat större delen av min dag framför teven, har ont i halsen och illamåendet kommer och går. Hatar att vara sjuk. Mamma håller på o gör pannkakor till mig nu, var det enda jag kände att jag kunde äta men vi får väl se hur det går. Filmen jag kollade på igår var iaf jätte dålig, se den inte! Aja nu skajag gå ner o se ifall mina pankkaor e klara. ha det bra!


Dagens bild

Mischa Barton, Mischa Barton visar sin bästa sida!

I've forgotten what it feels like to feel normal

Var precis ute och gick en sväng med systeroch mamma, men det var inget skönt efterssom jagg har en fruktansvärd huvudvärk. Så nu tänkte jag nog vila någon sekund innan jag måste städa :( Ikväll tror jag inte att jag kommer orka med att göra så mycket, har hyrt filmen "I know who killed me" så det blir väl att titta på den. Annars har det inte hänt så mycket i mitt liv så ajg ahr inte så mycket mer att skriva. Ha det så bra!

Dagens bild

image841

It was only a kiss, it was only a kiss

image840  

  • Skor från Sergio Rossi
  • Cardigan från Stella McCartney
  • Linne från H&M
  • Leggins från asos

Kläderna från H&M

image839
Leggins 98:-
Tröja (designed by Tiga) 298:-
T-shirt (designed by Good Charlotte) 129:-

Köpte även ett nattlinne

So far away from everyone and everything starts today

Nu är änriligen alla nationella prov i tyska över, så himla skönt. Idag hade vi det skriftliga, det gick väl så där man skulle svara på ett e-mail. Kunde väl gått bättre men men. Efter skolan så solade jag och jossan o sen tränade vi, även det var väldigt skönt :) jag fick min kläder från H&M oxå som jag beställde för typ en vecka sen, har inte provat dom än men ska göra det snart, då tänkte jag även lägga in lite bilder för att visa vad jag köpt. Har jag skrivit att jag fått min mobil? det har jag iaf o den var lika söt som på bilden, rosa o fin :) så roligt att man kan skaka den o då byter den låt. Nu ska jag gå o duscha, bloggar igen senare :)

Keds Champion

Klickade just hem dom här skorna från keds, köpte dom på brandos.se för 395 kronor. Hoppas att jag blir nöjd när dom kommer sen :)


Dagens sötaste

image838

aren't they cute?

image836 image837

Hittade dom här söta t-shirtsen på Urbanoutfitters, är dom inte sjukt gulliga?? Vill verkligen ha "Make cookies not war" t-shirten.


black, white and red

image835

Klänning från Marchesa
Plattformskor från Christian Louboutin

Världens sötaste hund



Är inte Mischa Bartons hund Ziggy den sötaste hunden på jorden?? Vet
någon vad han är för ras?

Be true

image832

Keds skor inspirerar mig verkligen, alla deras skor är helt underbart gulliga. Skulle jättegärna vilja ha ett par men jag vet inte vart man kan köpa dom, någon som vet? Vore jättesnällt att tala om det då :)

image833

Ny mobil

Idag beställde jag en ny mobil från elgiganten, det lär ju ta några dagar för den att komma. Iiiih, jag längtar!! :)


We got moe bounce in california

sitter och kollar på några avsnitt av OC, gillar verkligen dom första avsnitten. När allt är så oklart, man vet att ryan o marissa kommer att bli tillsammans men ändå oroar man sig öveer Luke som ska förstöra allting. Jag är trött men ändå klarvaken, funderar å att borta tänderna och krypa ner i sängen för att kolla vidare. Ska fundera a little bit longer and then make a decision. Känner mig ensam, är ensam. Sitter ensam på mitt rum o resten av huset är nersläckt. California here we come är det ljud som hörs. Vi har flera nationella prov nästa vecka, i morderna språk. Vilket för mig betyder att jag ska ha prov i TYSKA!! Kan jag tyska?? nej! Förstår inte riktigt hur jag har VG i det.. Vi får väl se hur det blir, asså hur det går.

Jag vill göra om i mitt rum, jag gillar färgen jag har nu men jag skulle vilja förändra lite. Typ måla om. Har alltid velat haft ett rosa rum men man tröttnar kasnke. Mitt drömrum ser ut som summers rum i OC. Kolla här. Så himla gulligt. Nu ska jag nog stänga av datorn. Får se hur jag gör. Have to make a decision, det e inte min starka sida :)

 

some clothing

image828
Jeans från topshop, underbara sandaler från ysl och t-shirt även den från topshop

Everything is turning blue

Idag efter skolan så åkte linda och jag ner på stan, det var en vinglig resa men vi kom dit hela och rena :) Jag köpte inget, men jag skulle behöva köpa ett par jeans. Men jag hittade inga som jag gillade o då kan man ju inte köpa nått. Jo just det, en sak köpte jag, eller vi. ett kompishjärta :D Ni vet ett sånt man hade när man var tio o delade med sin bästis, tyckte det var sött. Linda följde med mig hem o ska sova här i natt. Ikväll ska vi kolla på film och äta fruktsallad, ska bli mysigt :) Nu ska jag nog ta och va lite social istället för att sitta här o skriva.

image827

Dagens sötaste

image826

Dagens bild

381439-244

Perfection.

Bilder från falun

Jag lägger in lite bilder från när vi jag avr i falun med skolan för ett tag seda, det är lite sorgligt att aldrig mer få åka dit :(
image815 




The notebook



Get in the water.
Get in the water, woman! Get in the water! No I'm sorry baby, please just get in.
GET IN THE WATER!


HAHA!

So, I will head out alone, hope for the best

Det är kallt i mitt rum, funderar på att skruva upp elementet men orka gå ända till det o vrida på knoppen. Det är alldeles för mycket för mig just nu, jag känner för att bara lägga mig i sängen och blunda. Men det sk ajg inte göra, jag har saker att göra tråkigt nog. Måste läsa igenom lite papper tills imorrn då vi har nationelltprov i svenska, hatar prov!! I mean varför ska man behöva bevisa att man kan skriva en krönika, eller novell eller vad sjutton man ska skriva. Jag tror att man får välja. Desutom måste man sitta där i tre timmar o uggla, fast det är ändå skönt att man har gott om tid.

Tränade idag också, det var riktigt segt. Var trött i kroppen men jag steppade iaf i 20  minuter. Funderar på att träna imorrn också. Tror jag ska det men ta det lugnt med maskinerna o köra mest kondition typ springa på bandet lr nått. Det är riktigt skönt att springa, bara man har lite musik i öronen. Hoppas bara att mitt knä tillåter mig att göra det, har haft ont i det på siståne. det belv ett långt inlägg det här :) aja nu ska jag nog ta o gö lite nytta. Om jag orkar.


If You Leave

If you leave, don't leave now
Please don't take my heart away
Promise me just one more night
Then we'll go our separate ways
We always had time on our sides
Now it's fading fast
Every second every moment
We've gotta make it last

I touch you once, I touch you twice
I won't let go at any price
I need you now like I needed you then
You always said we'd still be friends someday

If you leave, I won't cry
I won't waste a single day
But if you leave, don't look back
I'll be running the other way
Seven years went under the bridge
Like time was standing still
Heaven knows what happens now
You've gotta say you will

I touch you once, I touch you twice
I won't let go at any price
I need you now like I needed you then
You always said we'd meet again someday

day, day, day

I touch you once I touch you twice
I won't let go at any price
I need you now like I needed you then
You always said we'd meet again someday

(ha, ha, ha, ha, ha)
If you leave
if you leave
Don't look back
Don't look back

if you ever make a mess, I'll do anything for you

Kom precis hem från gymmet, var skönt att träna faktiskt. Förrutom när jag skulle gå därifrån då jag gick in i en skåpdörr, nu har jag västa bulan i huvudeet, inte så skönt. Nu måste jag skriva en slutreflekttion till hemkunskapen vi hade när vi var i falun. CP datorn sparade inte förrut så jag måste skriva om allt!! Hatar min freakin dator, inte bara för att den inte sparar men den är så fucking trög. det tar den typ ett år att öppna ett worddokument, nu överdrev jag lite men men.. har så jävla tråkit, jag behöver musik, men jag har ingen bra musik. Aja får väl lyssna på det gamla vanliga. Nu ska jag ta o skriva den här himla startreflektionen så jag får det gjort någongång.


painkillers for breakfast

Igår blev det inget bloggabnde, vi kom hem ganska sent o då orkade jag inte sätta mig vid datorn, istället kollade jag lite på Vänner. Idag har jag hemstudiedag vilket betyder att jag ska studera hemma, så jag ska väl start sätta igång med det så att jag får något gjort. Ska försöka med att börja plugga klockan elva o då får jag göra endast det i några timmar, sen får jag göra vad jag vill ett tag o sen ska jag plugga igen. Vet inte om det kommer att funka men jag måste ju försöka med nått annars blir det bara att jag sitte o gör annant hela dagen o det får jag inte göra. Har mycket o gö i skolan nu så jag har inte tid att göra ingenting.

image814
Detta var min frukost idag, det var riktigt gott :)

RSS 2.0