hej då

Nu säger jag hej då för snart bär det av till säler för en helg full med skidåkning. Jag är hemma igen på söndag så då blir det bloggning igen. Ha det så bra, det ska jag ha! Lägger in en lin bild för att fylla ut inlägget! :)


Nytt från cocoo.se

Dom har fått in massa nytt på cocoo.se, detta är mina fyra favorier av mars nyheterna. Jag gillar särskilt det rosa armbandet uppe i hörnet som har je t'aime inristat (jag äslkar dig på franska för er som inte vet). Jag faller lätt för saker som är rosa oxå så :)

image909

Dagens bild

image908

You tear me down with the same thing

Idag ska jag försöka få lite nyttiga saker gjort hade jag tänkt, måste ju apcka eftersom vi åker ikväll o sen tänkte jag städa iordning lite på rummet. Asså jag blir typ deprimerad när jag tänker på att när vi kommer hem på söndag så är deet skola dagen efter. Jag orkar verkligen inte gå i skolan, ursch! Aja, men jag vet inte hur mycket blggande det blir idag, ska väl hinna med så mycket som möjligt, men nu ska jag gå o plocka ur diskmaskinen. :)

Vy över Kläppen Snowpark

Snart är man här och åker skidor :)

Keira on the cover


Grattis Keira!

Supersöta Keira Knightley fyller 23 år idag, grattis grattis!

Keira Knightley, Keira Knightley vägrar att gymma!


Dagens bild

image907

Stab my back

Det blir dåligt med bloggande nu märker jag, men jag har íngen lust att blogga o då blir det ju inte av att man gör det. Har inte mått så bra dom sista dagarna heller, typ ont i halsen o så så då har jag mest tagit det lugnt. Såg nyss på filmen She's the man med Amanda Bynes, blir så himla glad av den filmer. Både rolig och romantisk, precis så som jag vill att filmer ska vara.Plus att Channing Tatum är utan tröja mycket i den oxå, yummy ;)

Imorrn blir det väl mest packande o så eftersom vi åker till sälen på kvällen. Ska åka skidor o så över helgen. Ska bli ganskla kul eftersom Patricia ska förja med. Vi ska nog åka lite snowboard oxå vilket alltid e kul :)

image906

Dagens bild

image901

Just look at what you're tearing apart

Nu har jag typ precis ätit frukost o snart bär deet av till västerås. Vi har ingen Ikea här i lilla enköping för er som inte vet det så då är det västerås som ligger närmast. Igårkväll såg jag som sagt Miss secret agent 2 den var lika rolig som ettan, nästan. Inte riktigt men nästan nästan. Sen gick jag o la mig, somnade framför OC vilket händer väldigt ofta. Man vill ju lixom inte stänga av när man snart kommer till "You know what we haven't done in a while?" Åååh så sött. Love Love Love it. Nu måste jag dra, puss på er :)


keira

har precis ätit o klockan nio blir det Miss secret agent 2 på trean :) Här är dagens bild.

Click to view full size image

B E A U T I F U L

Celebrity Inspiration

Blake Lively Reese Witherspoon
Blake Lively & Reese Witherspoon

I've been here before, and I don't care where I'm going

Det blev ingen promenad igår men däremot så gick jag en sväng idag. var väl ute en 40 minuter med The All-American Rejects i öronen, undeerbart. Vädret var fint oxå har varit soligt hela dagen. kollade precis på några avsnitt av Greys Anatomy säsong två. Riktigt bra är det. Jag längtar tills imorrn för då ska vi åka till IKEA behöver förvaring att ha i min garderob typ till skor o sånt. Vill även att vi ska köpa nya rälsgrejer till mitt skrivbord som har varit trasigt et tag. Måste plugga lite oxå under nästa vecka. Måste ligga i fas tills lovet är slut så det inte blir för mycket att göra då. Nu ska jag gå ner o fixa mat.

Click to view full size image

Dagens bild

Klicka för stor bild
Amanda Bynes

Hold your breath now it's stacking up

Jag har inte bloggat sen i torsdags upptäckte jag just, vet inte riktigt varför mne jag har varken haft tid eller lust men nu är det ju påsklov o då har man ju all tid i värden, nästan.  På torsdag bär det av upp till Sälen för att åka skidor. Patricia ska åka med så det ska bli kul, vi hade kul sist hon var med oss dit. Vi både åka skidor och snowboard är det tänkt. Det är särskilt kul eftersom vi är så jämnduktiga. Vi ligger lixom på samma nivå.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska ta och hitta på, det var ju fint väder nyss men nu drog det in massa moln o det typ snöar lite ibland o blåser som fan. Inget kul vara ute väder men kanske blir det nån liten prommis eller nått för att få lite luft.  Lägger in en video med låten "dirty little secrets" med världens bästa The All-American Rejects!



L O V E

And the only sound is a minute left.

Då har man överlevt sista dagen i ksolan innan påsklovet, känns väldigt skönt att få lite lov nu. även om jag behöver plugga lite, läsa bland annat så kommer det nog finnas tid att ta det lungt oxå. Just nu sitter jag och gör korsord i nya SOLO tidningen och lyssnar på The All-American Rejects (LOVE). Älskar deras musik jag kan inte få nog!!! :) Blev inte mycket text här nu men jag vet icke riktigt vad jag ska skriva.

Dagens bild



The All-American Rejects

L O V E

I can't take it

Just nu sitter jag i skolan, jag o patricia försöker döda lite tid tills det är dags att åka till Mc Donalds. Vi ska på en gruppintervju för sommarjobb där. Vi får hoppas att det detgår bra och att man inte blir allt för nervös. Jag har en tedens att bli det o sen bara sitta där tyst men så får det inte bli. Måste ta mig i kragen.

Idag har varit en ganska seg dag i skolan, har läst lite och jobbat matte men fortfarande inte läst ut den jäkla boken. Men det hjälper ju inte att bara säga att manska läsa ut den har jag märkt. Skulle redovisa engelska idag oxå men det blev inte så eftersom vi inte var redo eftersom engelska läraren inte tyckte vi hade skrivit tillräckligtr mycket. Så nu måste jag skriva till litre grejer o sen får jag redovisa det veckan efter påsklovet.

Dagens bild


And he's a short way to fall from grace

Känns skönt att vara klar med SO:n blev klar igår o den ska vara inne igår så det känns bra. Nu sitter jag här och kollar på OC. Marissa träffa precis oliver på den där terapigrejen. Ursch HATAR verkligen oliver han bara förstör o förstör för ryan och marissa.

Eftersom det blev ett väldigt kort, tråkit och allmänt irriterande inlägg så slänger jag in en fin bild på Mischa.

Click to view full size image

I know that you've got something buried

Funderar på att läsa, behöver läsa ut den jäkla konstiga boken jag läser på svenska steg 33. O dessutom har jag ju en till att läsa efter det. Käns ganska okej att gå till skolan imorrn faktiskt är ju bara tre skoldagar o sen e det ju lov :) Känns skönt. Det ända som e lite jobbigt med den här veckan är att jag o linda ska ha en idrottslektion för åttorna på onsdag. Jag e lite nervös.

Just nu sitter jag och kollar på OC, börjar bli hungrig oxå, ska noh ta o gå ner o kolla om mamma börjat med maten o fråga vad det blir.

Dagens bild

Click to view full size image

Keira Knightley

image896
Keira klär sig alltid äckligt snyggt och denna gång är inget undantag :)

It feel like somethings just missing inside

Måste bara börja med att säga att jag tyckte inte att det var rätt låt som vann melodifestivalen igår. Hoppas bara att det inte går skit för henne i belgrad. det är väl en hyffsat okej låt men jag jag gillar inte helheten av henne och låten och henne översminkade fejs. Aja, vad kan man göra å det.. inget ne precis så varför hålla på o haka upp sig på det.
idag har jag varit duktig iaf, har gjort klart hela SO uppdraget som ska vara klart på tisdag. Då kan jag lämna in det imorgon, MÅNDAG!! jag tor det blir första gången jag lämnar in något före då det måste vara imlämnat :) var precis ute hos min små gullepluttar.. Ninus fick hoppa runt lite i kopplet och alfons fick skutta lite i hagen. Skönt för mig oxå o få litefrisk luft efter allt pluggande.

En lista

I brist på något att blogga om så släger jag in en lista som jag hittade på emmas blogg.

hur många filmer har du sett?
har du sett mer än 80 har du inget liv....

[ ] Rocky Horror Picture Show
[x] Grease
[x] Pirates of the Caribbean
[ ] Boondock Saints
[ ] The Mexican
[ ] Fight Club
[x] Starsky and Hutch
[ ] Neverending Story
[ ] Blazing Saddles
[ ] Airplane
Total: 3

[ ] The Princess Bride
[ ] AnchorMan: The Legend of Ron Burgundy
[ ] Napoleon Dynamite
[ ] Labyrinth
[ ] Saw
[ ] Saw II
[ ] White Noise
[ ] White Oleander
[x] Anger Management
[x] 50 First Dates
Total: 2

[ ] Scream
[ ] Scream 2
[ ] Scream 3
[x] Scary Movie
[ ] Scary Movie 2
[ ] Scary Movie 3
[x] American Pie
[x] American Pie 2
[x] American Wedding
[ ] American Pie Band Camp
Total: 4

[x] Harry Potter
[x] Harry Potter 2
[x] Harry Potter 3
[x] Harry Potter 4
[ ] Resident Evil
[ ] Resident Evil 2
[x] The Wedding Singer
[x] Little Black Book
[ ] The Village
[x] Lilo & Stitch
[ ] Lilo & Stitch 2: Stitch has a Glitch
Total: 7

[x] Finding Nemo
[x] Finding Neverland
[ ] Signs
[x] The Grinch
[ ] Texas Chainsaw Massacre
[x] White Chicks
[ ] Butterfly Effect
[x] Thirteen Going on 30
[ ] I, Robot
Total: 5

[ ] Dodgeball: A True Underdog Story
[ ] Universal Soldier
[ ] A Series Of Unfortunate Events
[x] Along Came Polly
[ ] Deep Impact
[ ] KingPin
[x] Never Been Kissed
[x] Meet The Parents
[x] Meet the Fockers
[ ] Eight Crazy Nights
[ ] Joe Dirt
Total: 4

[x] A Cinderella Story
[x] The Terminal
[ ] The Lizzie McGuire Movie
[ ] Passport to Paris
[x] Dumb & Dumber
[x] Dumb & Dumberer
[ ] Final Destination
[ ] Final Destination 2
[ ] Final Destination 3
[ ] Halloween
[ ] The Ring
[ ] The Ring 2
Total: 4

[ ] Harold & Kumar Go To White Castle
[ ] Practical Magic
[ ] Chicago
[ ] Ghost Ship
[ ] From Hell
[ ] Hellboy
[ ] Secret Window
[x] The Whole Nine Yards
Total: 1

[ ] Troy
[x] The Day After Tomorrow
[ ] Child's Play
[ ] Seed of Chucky
[ ] Bride of Chucky
[x] Ten Things I Hate About You
[x] Just Married
[ ] Gothica
[ ] Nightmare on Elm Street
[ ] Sixteen Candles
[ ] Remember the Titans
[ ] Coach Carter
Total: 3

[ ] Bad Boys 2
[ ] Joy Ride
[ ] Seven
[ ] Ocean's Eleven
[ ] Ocean's Twelve
[ ] Identity
[ ] Lone Star
[x] Bedazzled
[ ] Predator I
[ ] Predator II
Total: 1

[ ] Independence Day
[ ] Cujo
[ ] A Bronx Tale
[ ] Darkness Falls
[ ] Christine
[x] ET
[ ] Children of the Corn
[x] My Boss' Daughter
[x] Maid in Manhattan
[ ] Frailty
Total: 3

[ ] Best Bet
[x] How to Lose a Guy in 10 Days
[ ] She's All That
[x] Calendar Girls
[ ] Sideways
[ ] Mars Attacks
[ ] Event Horizon
[ ] Ever After
[ ] Forrest Gump
[ ] Big Trouble in Little China
Total: 2

[ ] X-Men
[ ] X2
[x] Spider-Man
[ ] Spider-Man 2
[ ] Sky High
[ ] Jeepers Creepers
[ ] Jeepers Creepers 2
[ ] Catch Me If You Can
[x] The Others
[x] Freaky Friday
[ ] Reign of Fire
[ ] Cruel Intentions
[ ] Cruel Intentions 2
[x] The Hot Chick
Total: 4

[ ] Swimfan
[ ] Miracle
[ ] Old School
[x] The Notebook
[ ] K-Pax
[x] Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
[ ] Lord of the Rings: The Two Towers
[ ] Lord of the Rings: The Return of the King
[ ] A walk to remember
[ ] Boogeyman
Total: 2

[x] Hitch
[ ] The Fifth Element
[ ] Star Wars Episode I The Phantom Menace
[ ] Star Wars Episode II Attack of The Clones
[ ] Star Wars Episode III Revenge of The Sith
[ ] Star Wars Episode IV A New Hope
[ ] Star Wars Episode V The Empire Strikes Back
[ ] Star Wars Episode VI Return of The Jedi
[ ] Troop Beverly Hills
[ ] Swimming with Sharks
Total: 1

[ ] Air Force One
[ ] For Richer or Poorer
[ ] Transporter
[ ] Transporter 2
[ ] People Under the Stairs
[ ] Blue Velvet
[x] Sound of Music
[x] Parent Trap
[ ] The Birds
[ ] The Terminator
[ ] Terminator-2
[ ] T-3
Total: 2

[ ] Empire Records
[ ] SLC Punk
[ ] Meet Joe Black
[ ] Nightmare Before Christmas
[ ] The Silence of the Lambs
[x] Sleepy Hollow
[ ] I Heart Huckabees
[ ] 24 Hour Party People
[ ] Blood In Blood Out
Total: 1

[ ] Thirteen
[ ] Manic
[ ] American History X
[ ] Deep Blue Sea
[x] George of the Jungle
[ ] Canadian Bacon
[ ] How High
[ ] The Jacket
[x] My little pony
Total: 2

[ ] Road to perdition
[ ] Jesus Christ Superstar
[ ] Rent
[x] Mulan
[ ] Mulan 2
[x] Lion king
[ ] Lion King 2
[x] Legally blonde
[x] Legally blonde 2
[x] Pink Panther
Total: 5

56.. ja det var ju inte ens i närheten :)

Mischa in Spain

image894
Mischa är i spanien eftersom hennes nya film closing the ring har premiär där. Gilalr verkligen den lilla klänningen hon har på sig och självklart matchar hon med underbara smycken. Älskar verkligen alla armband och ringar.

Inspiration

image893

Jag tänker nu döpa om den här kategoring till "inspiration" den kommer ha ungefär samma innehåll men det ger den lite mer spce o jag kan lägga in flera olika inspirerande bilder och inte bara outfits.

And two warm hands break right through me

För ett tag sen kom jag hem från skolan, vi slutade halv två mern jag stannade ett tag o väntade menans madde redaoviase ett steg i matten. Sedan cyklade jag hem and here i am. Hade bestämt mig för att ta mig ut och springa en sväng när jag kom hem, med det började småregna nyss o då är det ju inte så roligt att springa. Får se om det blir något senare. Det skulle vara ganska skönt o få röra på sig lite eftersom jaginte har tränat någonting den här veckan.

Zooma
Är på jakt efter något i den här siten att ha på mig när jag tränar.

Dagens sötaste

image891

So no one told you life was gonna be this way?

Blev dåligt med bloggning idag men jag har inte haft någon lust. Nu sitter jag och kollar på vänner, ovanligt.. Ne men det e bra :) :) Annars har jag pluggat lite idag oxå när jag kom hem från skolan, håller på med ett SO uppdrag om samhällsekonomi lr nått sånt skit som ska vara inlämnat på tisdag. Riktigt irriterande för det e så himla tråkit, bryr man sig om sånt lr?? NEJ precis. Aja, nu ska jag snart hoppa in i duschen sen blir det sängen, e så himla trött. Har typ hållt på o somnat hela dagen i skolan.


Lucky Words

Cocoo.se har dom fått in nya läderarmband som tillhör serien "Lucky Words" dom kommer snart finnas att köpa och kommer att kosta 165:-. Dessa är mina fyra favoriter.



Dagens sötaste

image889

When you fall everyone stands

Efter skolan så gick jag med linda hem, vi kollade lite på film och började planera våran idrottslektion som vi ska ha får några 8:or på skolan. Vi får hoppas att det går bra. E lite nervös. Ikväll e det top model igen, roligt roligt. Längtar typ till onsdagarna för det. nu sitter jag och kollar på vänner, men täbnkte läsa lite snart, ska försöka läsa ut den himlans boken någon gång.

Ciao!


Dagens bild

image888

Hemstudiedag

Idag har jag hemstudiedag, så nu ska jag sätta igång och plugga. Har besämt mig för att skriva klart om Amnesty international som jag skriver om i Engelskan. jag måste även läsa ut den tråkiga boken som jag måste läsa till ett steg i svenska, o inte nog mmed det så ska jag läsa två till efter det, suck! Aja, måste sätta igång nu och så ska jag gå o häta lite frukost.

Jag har värsta träningsverken från idrotten igår, gör skiiitont.

Min inköpslista inför våren

Jag har skrivi ihop en liten inköpslista inför våren, det är en del men vissa saker har redan blivit inhandlade.

Jacka En svart skinnjavka eller en svart trenchcoat
Tygskor Vita från keds
T-shirts Typ några vita bas t-shirts
Heels Sandalaktiga högklackade skor
Kjol Gärna en vippig med mönster
Armband Är på jakt efter flera olika sorters armband
Nagellack Nya nagellack i våriga färger
Väska Svart som jag kan ha i skolan

Något viktigt som jag glömt?

ÄLSKA OC



Video by me :)

Dagens bild

image887

Min dag :)

Dagen har gått ganska fort, vi hade kort dag i skolan idag o den mesta tiden gick till  att ha idrott. jag blev godkänd på två steg iaf :) i svenska, det var riktigt skönt o bli av med det. Efter skolan åkte jag o Linda ner till stan eftersom ag hade en klipptid. Snälla Linda satt kvar o väntade medans jag klipptes o sen åkte vi vidare hem till henne. Jag blev faktiskt nöjd med håret, toppade och klippte snelugg.

image886

Gorgeous Gorgeous Gorgeous

image885

Todays cutest

Heidi Klum

Heidi Klum är mycket söt i denna
fina outfit, enkel och vardaglig.

Who can tell me that i love you?

Det ska väl bli lite bloggande idag oxå, så jag tog en liten paus i städandet av mitt rum. Det var väldigt stökit så det ska bli skönt när jag får iordning det. E fortfarande massa papper på mitt golv från när jag, linda o madde klapp o klistra till jossans present. Så jag måste damsuga. jag bör nog fortsätta nu, tråååkit!!

Dagens gorgeous gorgeous

image884
Hon gör det igen.

Bilderna

Här är bilder som jag tog igår på Jossans fest med 80-talstema.

image873



Who are you? Whoever you want me to be.

Det har inte blivit mycket bloggande de senaste dagarna, har haft mycket o göra o igår var jag ju på fest hon Jossan. Det var jättetrevligt alla var sjukt snygga i sina 80-talsoutfts. Vi kollade på Underbar och älskad av alla som hon fick. Den var väldigt bra för att vara en svensk film måste jag erkänna. Annas e jag inte så förtjust i svenska filmer men den här var bra. Annars har jag inte gjort så mycket idag. Nu ska jag kolla på Melodifestivalen men jag lägger upp bilder från igår senare!

When did your heart go missing?

Idag blir det ingen mer bloggning än det här, har haft fullt upp hela kvällen med viss grej jag inte kan nämna här o nu så måste jag plugga stenhårt till provet på begrepp som vi har imorrn. Så himla drygt asså, nödvändigt lixom.. men jag längtar ändå till imorrn för då ska ajg sola efter skolan o sen ska jag på 80-tals fest hos jossan, det ska bli kul!! Aja nu måste jag förstätta öva på dom här himla begreppen! Puss på er!

dagens bild

image872

Helloooooo

Det ska väl bli lite bloggande idag oxå. Linda åkte precis hem, hon, jag o jossan har spenderat kvällen åt en hemlighet. En sak jag inte kan skriva nått om här. Nu sitter jag o kolar på Gossip Girl. Det är första gången jag kollar på det, fick lov eftersom alla säger hur bar det är. Nu ska ajg nog ta o försöka få lite inspiration till vad att ha på mig på fredag. Jossan ska ha fest med 80-tals tema :)

I wanna silenty to God how I get in this mess

har suttit o pillat med designen typ hela dagen, typ små detaljer o sånt. Plus en ny header. vad tycks? Mamma hon just hem  o med sig hade hon posten o gissa vad som fanns där? Gray's Anatomy säsong ett som jag lovades få när jag började penumerera på SOLO. Så nu har jag lite att kolla på :)
image871

Dagens bild

image870

Dagens sötaste

image869
Gilalr verkligen Rihannas outfit här, så
himla snyggt kombinerat med stor tröja,
strumpbyxor och dom där blåa skorna.
Tycker faktiskt att hon passar i den här
frisyren oxå. Det är inte alla som passar i det.

It's like you're always stuck in second gear

Gick inte till skolan idag heller, mår fortfarande inget bra. Jag tyckte inte att det var nån mening att gå till skolan heller eftersom det är kort dag o då hinner man inte med så mycket mer än idrott. Och den akn jag ju inte vara med på. Jag ska försöaka plugga lite om jag orkar. Men det är jobbigt när man inte mår nå bra. Man vill bara krypa ner i sängen, dra täcket över huvudet o sova i en vecka. Nu ska jag försöka äta lite frukost.


I feel my wings have broken in your hands

Kollade just på filmen "smekmånaden" med Ashton Kutcher och Brittany Murphy. rolig film, men kanske inte en som man ser på så ofta. vet egentligen inte varför jag köpte den. Fast då hade jag nog inte sett den. Brukar oftast se filmer innan jag köper dom. Då vet jag ju om den e bra eller dålig, man vill ju inte köpa dåliga filmer. Nu ska ajg kolla lite på oc, ska plugga lite oxå tänkte jag. Om jag orkar .  

image868

Jennifer Lopez & Marc Anthony Reveal Baby Names

J.Lo and Marc Anthony Reveal Baby Names | Jennifer Lopez, Marc Anthony

Jennifer Lopez och maken Marc Anthony alsjöjar nu namnen på sina nyfödda tvillingar. Dom ska heta Max och Emme. Emme föddes 12:12, 11 minuter före Max som föddes 12:23 den 22 februari.



Dagens sötaste

image867
Dagens sötaste blir Ashley Olsen i den här
Snygga outfiten. Älskar kombinationen av
tightsStor tröja, skorna o bandet runt huvudet.

These hands are meant to hold

Igår hade vi gäster, vi firade min kära syster som fyllt 20 år. Känns som igår vi lekte i sandlådan o byggde husvagnar till barbiedockorna av skokartonger :) Men det var ett tag sedan nu. Igår deckade jag framför teven klockan 1 typ. Jag försökte verkligen hålla ögonen öppna för att se klart på OC avsittet men det gick typ inte. har inga planer för adgen, det e ju inget fint väder så man vill ju inte direkt gå ut. Men kaninerna behöver motioneras. Dom har inte fått varit ute på ett tag. Synd att det ska vara sånt pissväder jämt. Man vill bara dra täcket överr huvudet o somna om på morgonen. Så himla jobbigt o kliva up. Deprimerande är vad det är!!

Speak to me, when all you got to keep is strong
Move along, move along like I know you do
And even when your hope is gone
Move along, move along just to make it through
Move along
Move along

Kan det bli mer stylish?

Snyggingar på front row

Runda solglasögon. Stortröja till tights. Skyhöga skor. Lackig väska . Många ringar. Band runt huvudet. Jag vill vara Mary-Kate and Ashley stylish.

Dagens sötaste

Gillar Rachels nya lugg skapt, hon passar i den jättebra o e som valigt otroligt sött klädd. image866

RSS 2.0