I dont want to waste my time

idag vart en lugn dag, i värmen. Var med mamma och syster och köpte två solsängar. I en av dom blev jag sedan liggande när jag kom hem. Rikigt skönt att bara ligga o slappa i solen, även om det är lite utmattande. man blir ganska trött efteråt. Men det gör inte så mkt när man inte har några planer en lördag som denna. Bjuder på lite inspirerande bilder på Mischa.

Click to view full size image

Click to view full size image

There's drinking, crying, cops. Well, then it must be Christmas

Kollade just på Oceans Twelve, var ganska bra men det var lite svårt o hänga med för jag var inte så koncetrerad. Nu kollar jag lite på OC, The best chrismukkah ever. Mycket bra avsnitt där Marissa snattar och blir full, ryan blir arg o summer har en wonderwoman kostym på sig :) Har inga planer för morgondagen, blir kanske blir en slappa i solen dag, vad vet jag. beror väl lite på vädret.

Seth: How was your night?
Ryan: Marissa got drunk and we got pulled over by the cops with an open container of Vodka.
Seth: Hey, that Marissa, she's really making life interesting for you.

Dagens look

Klicka för stor bild

Rachel är söt som vanligt och helt underbart klädd, kasnke lite varmt för det vädret vi haft idag.

Dagen i bilder

på tågstationenSommarBilder av mig ©

Dagens bild


Counting the days that pass me by

Idag har vi hemstudiedag, men när man är klart med allt skolarbete så finns det ju inte så mycketn att göra på en sån dag. Vi har övat lite på våran dans till showen och efter det så åkte jag och patricia ner till stan. Där åt vi Lunch på Kakelugnen, riktigt mysigt att sitta ute i värmen. Efter det köpte vi lite jordgubbar o cyklade hem så nu har vi legat o solat o ätit jordgubbat. Det är ju riktigt sommarväder ut, jätteskönt. Man blev jättevarm även fast man bara hade bikini på sig :) Nu ska vi kolla lite på Desperate Housewives.

Dagens look


sometimes people just pretend

Idag gick jag o Patrica lite tidigare från skolan, vi hadet inget o göra så stax före ett cyklade vi ner till stan. Jag köpte två par shorts, ett par typ beiga och ett par vita. Jag köpte även ett par solgalsögon. Sen åt vi mjuklass på torget, mysigt o sitta i solen. Det avr gott oxå. det har varit väldigt varmt idag och dum som jag är satte jag på mig ett par jeans i morse. Dumt av mig. Det blev väldans varmt. Efter ett tag så mötte vi Madde o Linda på Selma där madde behövde hjälp med vilken klänning hon skulle köpa, det blev till slut en mycket fin röd klänning, hon ska ha den på våran avslutningsmiddag. jag behöver köpa nån slags kofta att ha till min klänning, det finns risk att det blir kallt annars. Aja nu ska jag nog sätta mig på blakongen en liten stund tror jag. Puss

Inspiration

Nicole Richie and Harlow at the park

Probably the worlds most stylish mom 

FinFina sandaler


Fina sandaler från TopShop

Dagens bildC u t e C u t e

Shopping

Här är bilder på det som jag köpte igår, men jag orkade inte ta kort på jumpaskorna så det fick inte bli nån bild på dom.Klänning från SALT stockholm 499:- (den ska jag ha på våran avslutningsmiddag)
Blommig klänning från Indiska 199:-
Ring från H&M 39.50 :-
Armband från Indiska 39.50:-

Det är ju svårt och se hur klänningarna ser ut när dom inte sitter på, men man ser ju ungefär.

Dagens bild

Klicka för stor bild

It is you i have loved all along

Nu var det ettt ag sedan jag bloggade...igen. Men igår var jag iaf med Linda till barkaby, vi gick runt o kollade i lite affärer och jag köpte ett par nya jumpaskor på skopunkten. Det var lite på tiden eftersom dom andra var väldigt trasiga och det e ju inte så kul o gå runt i trasiga skor. När vi hade gått där ett tag så åkte vi till kista, där köpte jag en sommarklänning och ett armband på indiska, en ring och en jacka på h&m och sen en klänning till våran avslutningsmiddag. Det kommer kasnke bilder på grejerna senare. Puss

InspirationMischa Inspirerar med mönstriga klänningar, alla tre är helt underbara enligt mig.

Dagens bild


Dåligt bloggande

Jag e dålig på att blogga märker jag, jag kna inte bestäma mig om jag ska sluta eller inte. Jag tkr inte att det e så kul längre och nu så här i slutet av nian så är det mycket o göra i skolan. idag har jag iaf varit hemma, har feber o ont i halsen o då e det ju inte så bra o gå till skolan. Har typ kollat påVänner hela dagen, ahr inte orkat öra så mkt mer. Ja får helt enkelt se hur jag gör med bloggen, det visar sig.

Pearl HarborSå otroligt sorglig film, jag såg den härom dagen och låg och grät under hela slutet. O då menar jag inte bara att jag blev tårögd utan jag grät floder. Jag har iof inte så svårt att gråta, särskilt filmer kan få mig att gråta väldigt lätt. Hemsk är filmen men ändå såå bra. Om du inte sett den så har du missat något.

Jag är tillbaka

Nu var det två veckor sedan jag bloggade, det har bliivit en liten paus men det behövdes nu känner jag mig äntligen lite sugen på att blogga.
Idag har jag o ÄlsklingsLinda varit i Västerås och shoppat, det har varit riktigt kul o jag har gjort av med en del pengar. Nästan för mycket om jag tänker så här i efetrhand, men jag ångrar definitifvt inga av mina inköp. Men när man lever på 1050 kr i månaden så kan det bli lite tajt ibland. Jag har iaf köpt, ett par jans och en klänning på Gina Tricot, ett par jeans shorts på Cubus, ett par skor på DinSko och en Elle tidning. Lägger kasnke in lite blider på det jag har köpt senare, men jag får se.

RSS 2.0