Dagens bild


Katarzyna Dolinska


Jag älskar mitt duntäcke

Idag hade vi samhällsprov på förmidagen som jag var tvungen att gå på, så efter det hämtade pappa mig i skolan och jag fick komma hem o krypa ner i soffan igen. Så nu sitter jag här invirad i mitt sköna duntäcke. jag har just läst några sidor i en bok som jag läser på svenskan. Den ska vara klar nästa vecka så det e bara o  läsa på. Annars brukar jag inte läsa särskilt många böcker. Ajg läser kasnke två böcker per år om jag inte gör det i skolan. Jag tror det beror på att jag inte hittar nån bok som jag verkligen tycker om o en blir jag lätt uttråkad av att sitta o läsa. Nu ska jag plugga lite företagsekonomi, vi har prov imorrn.

Hemma idag med

Jag är hemma från skolan idag också, det känns som tur var lite bättre men kanske beror det på alvedonen. men förhoppningsvis kan jag gå till skolan imorrn och göra samhällsprovet. Så idag måste jag plugga lite mer än jag gjorde igår. Det e ju typ en miljon sidor vi ska kunna lixom. Nu ska jag försöka hitta nått jag kan kolla på, det går typ inget bra på tv alls.

Kaitlin CooperJag längtar tills Willa Holland dyker upp i Gossip Girl

Dagens bild

02.jpg
T a y l o r  M o m s e n

Dagens look

Rachel Bilson
Alltid lika inspirerande Rachel Bilson

En rosa fondvägg

Det är glest mellan blogginläggen här. Jag funderar en del på att lägga ner bloggen helt men jag vill inte göra det heller. Det är så roligt att blogga när man väl tar sig tid och har inspiration. Det får väl bli så att jag bloggar när jag har tid helt enkelt. Just nu sitter jag och kollar på tv samtidigt som jag försöker pluggar till samhällsprovet vi har på torsdag. Det ser jag inte alls fram emot, det är massa jobbiga saker vi måste kunna.

Idag har jag varit hemma från skolan, har feber , ont i halsen o så. Har haft det jättelänge nu och det vill inte gå över. Mamma skulle boka en läkartid till mig men dom hade bara en på fredag o sen den 27:e o jag ahr prov på fredag så det går ju inte. Jättejobbigt. jag vill veta varför det aldrig går över och typ få nått som hjälper till att få det att gå över.

Jag längtar verkligen till imorrn för då kommer tapterna som vi beställt till mitt rum. Det är rosa tapeter med att blommönster. Jag ska ha dom på en vägg o sen resten vita. Som jag ahr nu men nu har jag en blå fondvägg. Förhoppningsvis blir det bra. Ciao

Dagens look

Rachel Bilson
Rachel Bilson


RSS 2.0