Dagens bild


I cry sometimes walking around my own place

Utan bilder i inläggen gör den här bloggen ganska svartvit och tråkig, idag har jag dock tänkt att försöka klistra in något att smycka bloggen med :) Idag har vi hitills inte gjort så mycket, varit ute på nån tipspromen ad och åkt lite pulka. Dock var det iiskallt efterssom jag inte hade några termobyxor, jeans och snö passar inte så bra ihop. Senare idag ska vi ha bild. Det ska väl bli lite kul, inte så särskilt egentlingen när jag tänker efter men men. Nu ska ajg ta och fika lite.

Vi hörs Puss!!I falun

Nu är jag uppe i falun, jag kom på att det faktiskt finns datorer här så då kommer jag ju kunna blogga lite när jag har tid. Idag har vi haft NO, det var väl inte så kul, vi gjorde lite labbar o sånt. Vi kom hit typ vid 11 o på bussen kollade vi på film, fast vi hann inte kolla klart. Nu ska vi snart ta och äta.

Puss //Bea

You've got me all wrong

Det här blir nog sista inlägget på en vecka, jag åker till Falun imorrn och i helgen ska jag åka och åka skidor. Jag kommer blogga förfullt när jag kommer hem sen men jag har ingen dator när jag är borta. Nu håller  jag på att packa deet sista och kolla på OC, kollade just på sista avsnittet, riktigt sorgligt. Får en klum i halsen där hallejuha börjar spelas. O sen börjar kirsten gråta o det gör ju inte saken bättre. O på toppen av det så åker ryan iväg med teresa och marissa står och väntar på skjuts precis som i första avsnittet på säsongen. Aja nu ska jag ta o fortsätta packa så att jag blir klar någon gång :)

Maybe i'm amazedI just want you to know, i understand why you have to do this

Gråter när jag ser det här *snyft* 


Dagens bild

image813

Header någon??

Jag satt och pillrade ihop vad som visade sig bli en header, jag har ingen användning av den. Är deet någon som vill ha den så säg bara till!

image812

Ain't got no patience so let's go

På måndag bär det av till Falun med skolan, ska både bli kul och lite jobbigt. Vet inte riktigt ifall jag vill eller inte, fast jag ahr ju inte direkt något val. Jag måste ju åka med :( Helgen efter åker jag till husvagnen för lite skidåkning, jossan ska följa med oxå så det ska bli riktigt kul. Jag har inte åkt skidor på ett tag så det ska bli roligt, det är kul o åka skidor, jag har gjort det sen jag var liten.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska ta och hitta på, ska nog sätta på ett OC avsnitt lr nått o skriva en packlista. Måste ju packa imorrn, det är egentligen ganska kul o packa, men det e inte så roligt att packa upp när man kommit hem. Det brukar ta mig ett tag att göra det, jag måste oftast samla lite kraft (typ i en vecka) för att orka ta tag i att packa ur en väska. Det brukar bli så att den får stå ouppackad på mitt golv ett tag.

I'm feeling Yummy head to toe (you see me)
Ain't got no patience so let's go (you see me)
Look, I'm diet drama
Wanna spend the night? Don't bring pajamas
Man there's so much heat beneath these clothes (you see me)
I know you've been waiting but I've been off making babies
& like a chef making donuts & pastries
It's time to make you sweat
Sex & sugar is the flavour
Ovens & beaters & graters
Beats made of bongos & shakers
It's time to make you sweat

Denna låt har totalt fastnat i min hjärna!!Uppdatering!! Det blev inte OC utan filmen "Skipped Parts"

dagens bild

Click to view full size image
Dagens bild är från Icebergs nya kampanj, as coola bilder, klicka här för att kolla på dom.

With tears comin down

Igår vart det inget bloggande, efter skolan så tränade jag på gymmet och sen hade jag linda och jossan myskväll hemma hos linda. Vi åt glass och kollade på Titanic. Linda grät som en liten barnunge hela filmen o jossan o jag skratta åt henne typ hela filmen :) det var iaf väldigt trevligt. Idag har jag städat och ridit, jag storstädade mitt rum så nu blänker det här inne. På eftermiddagen åkte jag och min syster och red, det var riktigt kul o skönt att komma ut i friska luften.

Puss och Kram //bea


Happy Birthday Mischa!!

image810

Dagens sötaste

image809

Baby got backRachel please! That is so inappropriate!

Dagens sötaste

image808
Gillar verkligen Meesh klänning, hon är riktigt söt som vanligt :)

Dagens bild

image807

She's a Lady. Whoa whoa whoa, She's a Lady

Nu var det ett tag sedan jag bloggade, men så visste jag ju att det skulle bli efterssom jag har haft besök från england. Tjejen som bodde hos mig åkte hem i morse. Vi fick lov att gå upp klockan halv 4 för att dom skulle hinna med sitt flyg. Fast jag åkte hem igen och sov några timmar till, men jag har ändå varit halvdöd idag. Nu ska jag kolla på Miss secret agent.

image806

Dagens bild

image805

i'm feeling yummy head to toe

Idag har vi inte gjort så mycket i skolan, vi hade föreläsning på förmiddagen o sen hade jag utvecklingssamtal efter skolan. Vi håller på med en kurs om religion just nu, man ska välja två religioner som man ska fördjupa sig i. jag har valt Hinduism och Buddism, jag tycker att dom verkar mest intresanta. Imorrgon kommer folket från england hit, ska bli riktigt kul även om man är lite nervös. Under tiden hon är här (onsdag till onsdag) så kommer jag nog inte ha tid att blogga så mycket, men fortsätt att kika in här på bloggen!! Nu ska jag ta och städa lite, man vill ju inte att det ska vara stökit när man får besök :)

Kram //Beasomeone's watching over me

Imorrgon ska Linda och jag åka till Infokompgymnasiet i Västerås, vi ska vara där ett tag o kolla hur det ser ut och lite så. Det verkar som en bra skola så jag hoppas att det även verkar som en bra skolan efter att jag varit där. På onsdag kommer dom från England hit oxå, jag var ju där i våras o nu ska hon jag boddde hos komma hit och bo hos mig i en vecka. Det ska bli riktigt kul, hon kan ju ingen svenska så man kommer få lov att prata engelska hela veckan. Hon kommer förlja med mig till skolan o så varje dag o sen kan man göra vad man vill på eftermiddagarna. Nu ska jag gå och ge mina kaniner mat.

Puss //Bea

Nytt från H&M

image804

So no one told you life was gonna be this way?I'll be there for you
When the rain starts to pour
I'll be there for you
Like I've been there before
I'll be there for you
'Cuz you're there for me too...
Dagens bild

image803

And she tried and she tried and she tried and she tried

Läste precis 40 sidor i boken jag håller på och läser i skolan, "En krönika om ett förebådat dödsfall" heter den. Inte världens bästa bok kanske men den går o läsa som tur är. Idag har jag skrivit en diktanalys oxå, tråkit, men det måste göras. Jag tror att jag är feberfri för första dagen sedan i söndags idag. Känns skönt att vara på bättringsvägen. Nu ska jag nog ta o spela lite The Sims.

Kram //Bea


image763

Right back where we started from

Just nu sitter jag och äter frukost, vi har hemstudiedag idag så snart ska jag dyka in i allt pluggande. Det är inte så lockande men man måste ju. Jag ska försöka göra så mycket som möjligt nu i början av terminen så att jag inte behöver göra så mycket i slutet, som förra terminen. Då gjorde jag tre steg på dom sista två veckorna, men jag nådde målet o fick mitt MVG. Igår lånade jag massa böcker som jag tänkte börja läsa idag, man ska läsa fem böcker i det här blocket i svenskan, snacka om jobbigt! Men det är väl bara o sätta igång så att man får det gjort någon gång.

Kram //Bea

image802

Ryan & Marissa- Who are you?
- Whoever you want me to be.

(Videon är gjord av mig)

Dagens bild

image801

I'll be there for you

På siståne har det inte alls blivit mycket bloggande, jag har inte haft ork eller lust. Har varit sjuk i några dagar nu, feber o förkyld o så så jag har typ bara legat på soffan dom senaste dagarna. Därför kommer jag inte kunna gå till ksolan imorrn vilket inte är så bra eftersom vi har massa föreläsningar o så o dom är inte så bra att missa. Dom kommer nog prata en del om gymnasievalet oxå. Jag vet inte riktigt vilket gymnasieum jag ska gå, jag har några jag väljer mellan men jag har fortfarande inte bestämt mig. Jag tror det är idag man kan börja söka. Nu sitter jag och kollar på vänner, säsong fyra "the one with the jellyfish".

Kram //Bea

image800

Myskväll med Tjejerna!

Ikväll blir det OC och hämtmat med tjejerna hemma hos madde. Det brukar vara riktigt mysigt så vi får hoppas att det blir det ikväll också. Vi ska kolla på säsong fyra av OC, den är bra, men det var bättre när Marissa levde! Jag har oxå försökt göra en ny header men jag lyckas inte trixa ihop någonting bra. Jag har inga som hellst ideer.. är det någon som har nån ide så dela gärna med er!! :) Nu ska jag gå o byta om och lite så. Vi ses!

Puss! /BeaDagens bild

image798
image799

Meesh checkar in på rehab


Mischa Barton checkar nu in på rehab. Efter Efter gripandet för rattfylla och olaga narkotikainnehav så bestämmer sig Meesh för att göra som lillsasyster och checka in på rehab på avvänjning.

Jag hoppas verkligen att Mischa tar sig ur det här snart, förhoppningsvis ren från all droger och alkohol.

You're the honey and the moonJag älskar verkligen den här låten, den gör mig glad samtidigt som jag bara vill gråta. Jag vet att det låter konstigt men det är så jag känner när jag hör den. Jag har älskat den här låten sedan första gången jag hörde den i första avsnittet av OC. JAg kan lixom lyssna på den hur många gånger som helst utan att tröttna på den.

Don't know why I'm still afraid
If you weren't real I would make you up
now
I wish that I could follow through
I know that your love is true
And deep
As the sea
But right now
Everything you want is wrong,
And right now
All your dreams are waking up,
And right now
I wish I could follow you
To the shores
Of freedom,
Where no one lives.Dagens bild

image797

Dagens sötaste

image796

The rain comes down like a victory

Nu var det några dagar sedan jag bloggade sist, det har ju hunit med att bli nytt år och allt. Hade ni en bra avslutning på det gågna året? Det hade jag, jag va med några tjejkompisar hemma hos jossan, det var kul. När jag kom hem igår åt jag pizza och kollade lite på OC,jag har oxå läst lite i Gymnasieguiden för att försöka få lite tips om vilket gymnasuium jag ska välja. Varför ska man behöva välja lixom?? Jag e inte redo att fatta ett beslut som påverkar resten av mitt liv! Just nu lutar det väl ändå åt GUC, även om jag måste åka buss i typ 2 1/2 timme varje dag efterssom det ligger i Uppsala. Nu ska jag ta och äta lite frukost.

//Bea

Opened my eyes had a dream last night that both my arms were broken,
Evening time,
Help me now or hold me down, i feel the world is tumbling,
Spiralling down,
Oh my love i can`t let go,
Somethings wrong i can`t let go,
Natures cruel shes laughing,
As i feel my way through the century,
As i slowly turn to house dust,
Tumbling down,
The rain comes down like a victory,
In sheets of shining memory,
Over and over,
Circling around,
Oh my love i can`t let go,
Somethings wrong i can`t let go,
Natures cruel shes laughing,
Almost too much for my heart,
When it rains,
Oh tears my soul apart,
When it rains,
Almost too much for my heart,
In a dream,
Oh tears my soul apart,
The rain clouds move so slowly,
Above the city,
Where i`m from

RSS 2.0