Dagens bild

Click to view full size image
Mischa Barton

A Lack of Colour

Både igår och Idag är vi lediga från skolan, det avr väldigt skönt att få sovmorgon. Men jag har ändå pluggat en del och har lite mer att göra. men jag tycker det ändå är skönt att göra det hemma. Ikväll kommer Sandra hit, vi ska ha lite myskväll och kolla på film o lite så. Det ska bli kul. Så jag måste väl fixa iordning lite i mitt rum innan hon kommer. Nu ska jag fortsätta plugga hade jag tänkt.

Dagens bild

October 2008
Kate Moss Vogue Magazine October 2008

Dagens look

Olivia Wilde
Olivia Wilde

How can you say your life is empty

Asså jag är extremt dålig på att blogga en längre tid. Ja lovar hela tiden både er som läser och mig själv att jag ska skärpa mig men det blir aldrig riktigt så. Jag var sjuk hela förra veckan så jag iaf en anledning. Spenderade dagarna framför dumburken kollandes på daytime tv, vilket inte alltid är så särskilt underhållande men det fick mig extremt beroende av That 70's show o nu sitter jag här varje dag 16.55 framför tv:n o glor. jag måste erkänna att jag har mycket lätt för att fastna för tv-serier, om man ser på det ekonomiskt så är det ett ganska stort problem eftersom det resulterat i ca 6 olika tv serier i min bokhylla. Nu sitter jag iaf o pluggar matte, ett jobbbigt-måste göra. Lika bra o få det gjort. Ciao

I want a Camera!

Jag vill ha en kamera!! Jag har värsta lust att fota o så har jag ingen kamera. Jag blir snart tokig. När min syster bodde hemma brukade jag låna hennes men nu går ju inte det. Jag kan ju inte åka till västerås bara för att låna en kamera direkt. Suck.

Dagens look

Emma Watson is a fan of Christopher Kane'
Emma Watson

Dagens bild


Bild: V Magazine

I'm living my life half asleep

De två senaste dagarna har spenderats i soffan, framför tv:n invirad i ett duntäcke. Låter kasnke härligt men när en förkyldning kommer in i bilden blir det genast lite jobbigare. Det är anledningen till den dåliga bloggningen det plus att jag helt enkelt är dålig på att komma ihåg att blogga. Idag var jag iaf i skolan, vi hade massa tråkiga lektioner som jag nog mig igenom lite halvsovande sådär. Ciao.

ShoppingShopping

Där här är då det mesta av det som klöptes igår, jag orkade inte ta kort på exakt allt.

Dagens look


Dubbelt upp, Mary-Kate Olsen och Nicole Richie. Älskar skorna.

Guess I'm not the fighting kind

Jag kom hem från Patricia för inte så länge sedan, jag, Linda Jossan o Patricia hade myskväll igår o sen sov vi kvar. Vi åt pizza o kollade på Juno. Sen lite senare fick vi för oss att vi skulle till McDonalds o köpa glass så då knallade vi dit. Eller vi hittade typ en kundvagnaktigt på vägen som vi skjutsade varandra på. Folk som körde förbi måste trott att vi var helknäppa. Vi köpte iaf en McFlurry o satt där ett tag o pratade. Vi var oxå i västerås på dagen, jag linda o patricia. Köpte lite höstskor o så, jag lägger ut bilder lite senare. Men jag måste oxå hinna med både att städa lite och plugga idag så det är väl bäst o sätta igång. Ciao.


RutigtRutigt

Image and video hosting by TinyPic
Jag såg denna underbart rutiga skjorta på TopShop i
Stockholm, jag är förälskad!

Dagens look

Click to view full size image
Mischa i en fin liten vit klänning.

You can stand but you have no ground

Det blir dåligt med bloggandet, men skolan tar upp väldigt mycket tid. Men jag har faktiskt saknat att blogga nu så nu hoppas jag att jag ska hinna med att uppdatera i alla fall något varje dag.

Idag var vi i Stockholm med klassen, vi gick först i gamla stan sen tog vi färjan över och gick på skansen och kollade på de gulliga djuren. Vädret var däremot inte det bästa. Det småduggade typ hela dagen, det var inte så mysigt alls. När vi gått där i några timmar så tog vi färjan tillbaka, o så fick vi lite tid att gå i affärer o sen tog vi tåget hem. Väldigt stressigt var det, många tider att passa. Skulle vilja åka dit nån helg o shoppa då man har all tid i världen.

jag hittade lite grejer på Monki och Topshop men hann inte prova så mycket så det bliv inget köpt. Det var lite synd, det är ju inte direkt varje dag man är i Stockholm.

Even the wrong words seem to rhyme

Nu var det länge sedan jag bloggade, men jag kan skylla på att jag har fullt upp med skolan i veckorna och dessutom har jag kommit in i en The sims period :) Igår hade jag och syster myskväll, vi kollade på atomement (ursh vilken sorglig film) och sen för att bli lite glada igen, Shes the man. Det var väldigt trevligt eftersom vi inte träffas så ofta nu när hon inte bor hemma längre. Idag ska jag väl försöka ta o städa lite, det ahr inte städats i mittt rum på länge nu så det behövs. Nu ska jag nog ta och göra mig lite frukost.

RSS 2.0